مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر پاک دو شهید گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم

روابط عمومی واحد قشم :مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام امروز چهارم آبانماه در حضور مقامات استانی ، مسؤلان و سرداران نظامی انتظامی ، امامان جمعه اهل تشیع و تسنن ،  نمایندگان دفتر نهاد رهبری معظم نظام ، نمایندگان ریاست دانشگاه آزاد اسلامی ، مدیران ،کارکنان ، اساتید و دانشجویان واحد قشم با حضور پرشور مردم برگزار شد در همین راستا متن کامل پیام ریاست عالیه دانشگاه توسط مهدی باقری قرائت شد ؛

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتاً بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ

(ای پیامبر!) هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زنده‌اند، و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند.

با درود و سلام به ارواح طیبه شهدای اسلام به ویژه شهدای دانشجو

ماهیت  انقلاب اسلامی ایران مرهون رویش هایی است که با الهام از روح بلند حضرت امام خمینی( ره)  چونان موج دریا به هم آمیخته و صخره های سیاه استکبار جهانی را نشانه می روند .

این باور قلبی ماست که خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه شمار این رویش ها را افزایش می دهد و برکات معنوی اینان که عند ربهم یرزقونند ؛ کوشش های  دانشجویی را به مجاهدتی  علمی برای رسیدن واقعی به اسقلال و آزادی  بدل می کند . شهدای گمنام به مثَل نوری روشن در هجمه های فکری و فرهنگی در فضای دانشگاه می درخشند و مسیر را بر  اهل علم و ایمان روشن می کنند.

بدیهی است خاکسپاری این شهدای گرانقدر در دانشگاه آزاد اسلامی قشم که یکی از  جزایر خلیج همیشه فارس است؛ معنای مضاعفی دارد.

تردید ندارم امروز که دشمنان فکر و اندیشه جوانان ما از آن سوی مرزها دام های فریب و نیرنگ در تحریف راه شهیدان گسترانده اند پیام معنوی حضور پر افتخار  شهدا در  دانشگاه آزاد اسلامی مانند خورشید تابان تمام ابعاد علمی و فرهنگی دانشگاه را با انوار خود روشنایی و رشد خواهد بخشد و دانشجویان و اساتید گرانقدر قدردان این نعمت الهی خواهند بود.

درپایان بر خود لازم می دانم در راستای فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که فرموده اند((فضیلت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست)) از تمامی عزیزانی که در این مسیر مقدس اهتمام ورزیده  و خدمات شایسته ای بابت تدارک  این مراسمی باشکوه تقدیم ساحت مقدس شهدا نمودند تشکر و قدردانی نمایم.

فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی