تمدید ثبت نام بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته نیمسال دوم ۹۷-۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی

تمدید ثبت نام  بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته نیمسال دوم ۹۷-۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام دوره بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته نیمسال دوم ۹۷-۹۶ تا ساعت ۲۴ روز پنج شنبه ۲۶ بهمن ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی واحد قشم -کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در ۲۰رشته/محل در مقطع کاردانی ناپیوسته و در یک رشته و ۲۰ محل دانشگاهی در مقطع کاردانی پیوسته اقدام نمایند.
شایان ذکر است دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای،کاردانش و هنرستان نظام قدیم در مقطع کاردانی پیوسته در رشته متجانس با دیپلم و همچنین دارندگان دیپلم نظری نظام جدید متوسطه بدون پیش دانشگاهی و داوطلبان دیپلم ۴ ساله نظام قدیم، در هر رشته ای ازکاردانی پیوسته امکان ثبت نام دارند.
متقاضیان کاردانی ناپیوسته با دارا بودن مدرک دیپلم ۴ ساله نظام قدیم یا دیپلم و پیش دانشگاهی نظام جدید می توانند در هر رشته کاردانی ناپیوسته ثبت نام کنند.
لازم به ذکر است کلیه واجدین شرایط می توانند بدون توجه به محدودیتهای اعلامی در رشته تربیت بدنی ثبت نام نمایند.