نشست صمیمانه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قشم با ریاست واحد قشم به مناسبت دهه فجر

روابط عمومی واحد قشم نشست صمیمانه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قشم با حضور دکتر سراج الدین محبی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم و دکتر مهدی سوادی معاونت آموزشی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت ایام دهه فجر برگزار شد.

سراج الدین محبی ضمن گرامیداشت به مناسبت دهه فجر و تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه ، به تاًثیرات فرهنگی ایجاد روابط میان نهادهای مختلف از جمله بسیج و دانشگاه به منظور بهره برداری اشاره کرد.

محبی گفت:« انقلاب اسلامی دستاوردی است بزرگ که بواسطه رهنمودهای امام راحل و هوشمندی مردم بدست آمده که دانشگاهیان می بایست با تقویت خود در انجام امور فرهنگی نسبت به ترویج آرمان ها و اهداف انقلاب آگاهی رسانی نمایند.»