ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله  تکمیل ظرفیت تمامی رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از روز دوشنبه آغاز شد

ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله  تکمیل ظرفیت تمامی رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از روز دوشنبه ۲۳ بهمن ماه می توانند نسبت به ثبت نام اقدام کنند. ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی تمامی رشته های تکمیل ظرفیت دوره های کارشناسی ارشد سال ۹۶ دانشگاه در روزهای دوشنبه و سه شنبه ۲۳ و ۲۴ بهمن ماه انجام می شود. پذیرفته شدگان نهایی تمامی رشته ها در روزهای تعیین شده می توانند با در دست داشتن تمامی مدارک لازم جهت ثبت نام به واحدهای ذیربط که نشانی و شماره تماس آنها در سامانه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به نشانی www.sanjesh.iau.ac.ir و سامانه دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.iau.ac.ir درج شده است، مراجعه کنند.