دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم

آخرین اخبار دانشگاه را می توانید از این بخش مشاهده بفرمایید

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قشم به مناسبت آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس

ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قشم با اعلام تسلیت به مناسبت ایام سوگواری ماه محرم طی پیامی فرارسیدن سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.

نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اعلام شد

سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ کشور اسامی پذیرفته‌ شدگان‌ نهایی‌ رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته ‌سال‌ ۹۷ را منتشر کرد.

برپایی موکب هیئت مذهبی محبان اهل بیت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قشم

به مناسبت ایام ماه محرم هیئت محبان اهل بیت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قشم با برپایی موکب در محل این واحد به پذیرایی از عذاداران حسینی پرداختند.

مهلت ثبت‌نام کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت‌نام در دوره‌های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون این دانشگاه تا روز پنجشنبه 29 شهریور خبر داد.

شهریه مقطع دکتری تخصصی ورودی های مهر97 پردیس بین الملل قشم

ادامه متن ...

دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قشم با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه این شهرستان

دکتر سراج الدین محبی به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور در دفتر سرهنگ پاسدار رحمت الله دهقان گفت: امروز مهمترین اصل در کشور اتحاد هرچه بیشتر ایرانیان زیر سایه پرچم مقدس جمهوری اسلامی است.

دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قشم  با خانواده شهدای جنگ تحمیلی به مناسبت هفته دفاع مقدس

دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قشم با خانواده شهدای جنگ تحمیلی به مناسبت هفته دفاع مقدس

دکتر سراج الدین محبی  و سرهنگ پاسدار رحمت الله دهقانی با حضور در منزل خانواده‌های شهیدان جنگ تحمیلی با تبریک به مناسبت هفته دفاع مقدس از رشادت‌ها و جانفشانی‌های این بزرگواران تقدیر کرد.

تقدیر فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قشم از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قشم

با حضور سرهنگ رحمت الله دهقان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قشم و همکاران ایشان از دکتر سراج الدین محبی رئیس واحد قشم به منظور مشارکت این واحد دانشگاهی در برگزاری نمایشگاه محرم تا حرم تقدیر به عمل آمد.

گزارش تصویری از مراسم بازگشایی مدارس سما قشم

به گزارش روابط عمومی واحد قشم-با حضور مدیران و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی قشم آیین آغاز سال تحصیلی جدید در محل مدارس سما دختران و پسران این شهرستان برگزار شد.

ویرایش اطلاعات فردی، معدل و نوع دیپلم در انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی

داوطلبانی که رشته‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی قشم را برای تحصیل انتخاب کرده‌اند، می‌توانند از بامداد امروز به مدت 24 ساعت اطلاعات فردی، معدل و نوع دیپلم خود را ویرایش کنند.

مشاهده ی آرشیو اخبار

بخش های دانشگاه

برای دسترسی به بخش های مختلف دانشگاه می توانید از این قسمت اقدام فرمایید

آخرین رویدادها

آخرین رویدادهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم را می توانید از این بخش مشاهده بفرمایید

آخرین اطلاعیه ها

آخرین اطلاعیه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم را از این بخش می توانید مشاهده بفرمایید

تابلو اعلانات

عدم برگزاری کلاس ها در این قسمت اعلام می گردد.

تست 2524

.Copyrights © 2018 Powered & Desigened By ABLY Co, ABLY